torsdag 7 februari 2008

Vattkoppor :-( & Vargmössan :-)

Vad gör jag i dag då? Jo, jag gör kort. Gula kort och fula kort, men förhoppningsvis kula kort! :-) En ruskig sak som hänt idag är att Smulans bästis på dagis har fått Vattkoppor! Hjälp! Om Smulan får koppor och bebis föds så kan inte hela familjen träffas på flera dagar :-( Vi får hoppas att det inte händer! I väntan på att stickles, 3D lack och lim ska torka så lägger jag in en idolbild på Smulan iförd Vargmössan till Busan istället för gula/fula/kula kort... Om man har Vargmössa måste man ju se ut som en varg också, eller hur?! :-)

Nu önskar jag att vi inte har ett prickigt barn i morgon bitti, och så önskar jag att vi får åka till BB och träffa våran Bert! Jag lovar dig Elin- blir det en "Bert" ska du få en fin present! :-)

8 kommentarer:

  1. Hallå russinet! :-) Håller tummarna för att ni inte ska bli prickiga. Vad sägs om Rutger då?? Tycker det är betydligt klatschigare än Bert! ;-) (OK- om man nu ska ta och vara lite seriös också? ;-) Tänker på dig och önskar dig allt gott! Du är föör go du lilla blomman)

    SvaraRadera
  2. Klart att det blir en Bert! Ni har ju flera timmar på er!!! Kram / Elin

    SvaraRadera
  3. Say what?? Har ni flera timmar på er?? *funderar*

    SvaraRadera
  4. Ja! Tack snälla russinmamma för den fina bilden på busungen!

    //Busan

    SvaraRadera
  5. E du där? Eller någon annanstans???
    Annika

    SvaraRadera
  6. Bert... hehee.

    Men du, det är ju typ 10-20 dagars inkubationstid på vattkoppor... Så om hon inte fått det av samme person som bästisen fått det av, så får du nog vänta lite på prickarna. Kläm ut den där lilla nu, så blir det bra ska du se. Och sen tror jag att småååå barn som ammas brukar vara rätt immuna mot vattkoppor eftersom de fortfarande har antikroppar från mamman (om du nu haft vattkoppor alltså)

    SvaraRadera
  7. Min lilla tjej har precis haft vattkoppor och inkubationstiden är 14-21 dgr. Så det är tyvärr bara att vänta o se om hon får vattkoppor.
    Hoppas dock att hon slipper.

    SvaraRadera
  8. [url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/_photos/photo_big8.jpg[/img][/url]

    מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שירות חדרים אנו מספקים שירותי אירוח מגוונים גם ישנו במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]אחרוחות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר יוגשו ישירות לחדרכם!

    לפרטים נא גשו לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

    SvaraRadera