torsdag 9 juli 2009

Grodprinsen

För nån vecka sedan var vi på kalas ute i en härlig trädgård. Plutten hittade en skön kompis -en rätt stor trädgårdsgroda med en stor pussmun. Och eftersom den plutade så fint fick grodan många pussar!

Först pillade jag lite med fotona i PS och sen scrappade jag dem med hjälp av julikitet från Annas scrapbooking :)



Hoppas bara att inte vår prins förvandlas till groda, så många pussar som han får!

2 kommentarer:

  1. Sötnos kommer aldrig bli någon groda, han är ju en riktigt söt prins som kommer växa upp till en riktigt söt jämställd prins :)

    Kram//Busan

    SvaraRadera
  2. Hallå raring! Jag hoppas du fick mitt meddelande när du var här i Göteborg; jag kunde inte ordna med barnvakt, skittrist! Hoppas ni hade det bra trots det! *ler*

    Skulle gärna se dig utklädd i gluedots och Primablommor; måste varit en upplevelse...

    Och jösses vad stor han blivit lillprinsen och så blond! Och söööööt! Himla snygg layout också; har du stämplat gröna ringar, eller är papperet sådant?

    Nu har jag precis avlämnat son till föräldrar för övernattning där. Rätt skönt med lite egentid, men tomt likväl...jag ska nu umgås med min sambo och troligtvis avnjute en god middag i lugn och ro ikväll. Sedan tror jag att jag ska slå honom i Trivial Pursuit!

    vi åker nog till Danmark på onsdag, men tänker nog försöka använda husbilen på helgerna framöver, så ett besök är inte otänkbart! Ha det underbart och vi hörs snart igen! Kramar om
    annika

    SvaraRadera