fredag 4 april 2008

Premiär!

Japp, jag har börjat scrappa Pluttens "Första året album" och idag är det premiärvisning :-) Det har dykt upp lite nya färger i mitt scrappande... Jag säger inget mer om det, än att en av mina DT-kollegor kommer att få konkurrens om de bruna, beiga & gröna pappren i fortsättningen... ;-)

5 kommentarer:

  1. Åhhh.. vilket underbart foto. Och du förvaltar det väl! Det ser sååå himla mysigt ut!!! Kul att vara igång med hans album!

    En sak jag har på plus-sidan med att få en tjej är att jag i så fall måste shoppa mer/andra scrapprylar :-) Fast jag vet inte om mina layouter är särskilt killiga nu. Fast det märker jag nog först om jag börjar scrappa åt en tjej...

    Trevlig helg och pussa på Plutten från mig.

    SvaraRadera
  2. Underbar bild!! Och LOn ser så harmonisk ut. färgerna, bilden- ja allt är superfint!!! Lov it! Men så är du en av mina favvisar också!!! Kram på dig och småpluttarna!!! :-) Och ha en trevlig helg. Vi ska försöka njuta av det underbara vädret i sthlm.

    SvaraRadera
  3. Söker febrilt på hitta efter numret till ngn slags traumacentral. Behöver hjälp att hämta mig efter denna upptäckt:-D Närå, layouten har en ljuvlig framtoning och du hanterar "mina" färger på ett bra sätt;-) Härlig bild också! Kram

    SvaraRadera
  4. Men så fint foto! Alldeles underbart! Och som övriga tycker jag att du använder de här färgerna precis lika bra som alla andra färger! Kram och go lördagskväll!
    Annika

    SvaraRadera
  5. Jättefin LO. Kortet säger verkligen allt!

    Jag undrar lite över citronfjärilen, vad är det för en liten filur?

    SvaraRadera