fredag 7 augusti 2009

Fläsklägg, kokoskorv och solsken!

Idag har jag grillat fläsklägg... på stranden! Jäklarns vad det bränner på baksidan av låren, ett pris man får betala om man envisas med att ligga på mage och läsa deckare en dag som den här.

Då (när det inte var sol) för några veckor sen, pysslade jag lite med julikitet från Annas scrapbooking. Jag var ju tvungen att dokumentera universums roligaste pyjamas. Plutten fick den av sin gammelmormor och gammelmorfar och den var ljuslila med turkosa kor på!! Plutten är ett kärt barn med många namn och när han hade den skönt tajta lila pyjamasen på sig kallade vi honom för Kokoskorven :) Du som har läst böckerna om Lillasyster kanin vet ju att Kokoskorven också är namnet på den sötaste kaninen i skogen och därifrån lånade vi detta mysiga namn :) Fotot var uruselt; taget i motljus och inte alls bra, men nöden har ingen lag -minnet av Kokoskorven var tvunget att bevaras!




Pluttens soliga humör scrappades det också om.



Och sen använde jag en GB Temptation glass ask som mall och gjorde en liten låda.




Imorgon ska fläsket på framsidan stekas! Hoppas du också njuter av solen :)

4 kommentarer:

  1. Wow vilka fina layouter! Kokoskorven är ju helt ljuvlig ... asken är också kanonfin. Hoppas vi ses nån gång, helst snart! :)

    SvaraRadera
  2. Urhärliga layouter!!!!! Å söt kokoskorv

    SvaraRadera
  3. Så mkt fina grejre du gör! Kokos-LO är underbar! Te-kakorna ser sjukt goda ut!

    SvaraRadera