söndag 30 maj 2010

En fin Mors dag!

Japp, den finaste mors dag jag någonsin haft! En ganska vanlig dag egentligen med blöjbyten, disk, småsnoriga näsor och kvällsrutiner... men ändock mors dag med fina teckningar, kaffe & kaka, tidningsblädder och tid att vara tacksam över de tre underverk jag fått... Lucky me!



Här får lyckliga jag en massa gos av Plutten :) Jag har "quillrat swirlsen" :)

Hoppas att du också har njutit idag!

lördag 15 maj 2010

Smulan 3 dagar

Å vad det är svårt att scrappa de där första bebisbilderna! Det är som om själva motivet är så litet och fjunigt att layouterna måste bli fjuniga och försiktiga också :) Jag har varit på väg att scrappa Trazans första layouter i flera dagar, men fegat ur.. måste samla lite mera mod först. Däremot gjorde jag en layout med Smulan som litet fjun för nån vecka sen. Det tog nästan 5 år att samla tillräckligt med mod för det!



Smulan ser väldigt gul ut och hon var det också; hon hade gulsot (inte ovanligt hos nyfödda) och fick sola "solarium" i ett dygn. Här tycker jag att man kan se att Trazan är ganska lik sin syster, de har samma frisyr och hårfärg iaf :)

Gjorde den till Reprints utmaning att scrappa utan cardstock.

lördag 8 maj 2010

Vårt senaste stjärnskott!



Natten till torsdag bestämde han sig för att göra sin entré... Och han gjorde en bejublad debut med sin kraftfulla röst och välstajlade frisyr :)

Vi kallar honom Trazan, Frissan och Elvis, men vad han heter på riktigt har han inte berättat för oss än :)

måndag 3 maj 2010

Less is more #2

När jag hade gjort klart "en liten katt?" kände jag mig utmanad att scrappa ännu mer minimalt. Hämtade inspiration från Cathy Z & Ali E och gjorde den här layouten om ett favoritpläjs i Arvika:



Jag tycker att det borde ta minimalt med tid att scrappa så här minimalt, men icke! Det tog flera dagar eftersom varenda liten prick blev såå viktig... Rätt jobbig process... nu återvänder jag till mellanmjölkens scrapland med lagom mycket av allt :)

Min duktiga bebis är kvar i magen :) Jag börjar känna mig redo och deklarerat har jag gjort också :) Nu kan han komma när han vill!

lördag 1 maj 2010

Less is more #1

Svensk Scrapbooking har månadsutmaningar och i april var en av dem att scrappa "Less is more". Jag gjorde den här layouten om Smulan som precis börjat prata om att få ett eget djur... Pappan är benhård och säger nej. Vilket är bra för då behöver inte mamman säga så mycket, hon vet nog vart det kommer att sluta ändå ;)
Det finns en liten kattfröken som brukar komma förbi och bli klappad... "Kan vi inte ha en liten katt?" undrar så klart Smulan då. Vi får väl se vem som vinner djurdiskussionen...



Jag hade tänkt att lägga in den här i SS galleri, men jag hade glömt mitt användarnamn.. hoppsan! Kan man verkligen få "amningshjärna" redan innan man börjat amma??