måndag 13 juli 2009

Liftvarning

Jag har "rullat tummarna" vid scrapbordet ett tag nu. Jag blir lätt rastlös och vill att allt ska vara nytt och spännade. Vad är det jag väntar på då? Jo, den nya grejen! Den nya freestyle/white space/lager-på-lager/sy på layouten grejen!! Jag gillar trender och jag väntar tålmodigt på att det ska komma en ny som jag kan falla för :) Jag är inte så kräsen när jag tänker efter... jag skulle nog nöja mig om det kom en ny liten grej också, typ grungeboard/punchinella/såndäringa filtband med klister på baksidan (som man köpte i alla färger och former och som man fortfarande har ett lager av som kommer att räcka livet ut).

Min kreativa del av hjärnan har nog också rullat tummarna ett tag. Det kändes som om alla layouter blev likadana; foto/n långt ner på vänster sida, rubrik på höger sida. För en vecka sen blev det väldigt tydligt att det inte bara kändes så, utan att det faktiskt VAR så. Jag hade liftat mig själv! 2 layouter gjorda efter 2 olika skisser, med ca. 1 1/2 månads mellanrum som var såå lika :) T.o.m färgerna, lutningen på fotot och placeringen av blommorna!! Ja du ser ju själv:






Skrattretande!! Jag försöker råda bot på detta med hjälp av skisser/utmaningar/tävlingar och hoppas att min kreativa del av hjärnan vaknar till liv snart, annars... hjälp!

torsdag 9 juli 2009

Grodprinsen

För nån vecka sedan var vi på kalas ute i en härlig trädgård. Plutten hittade en skön kompis -en rätt stor trädgårdsgroda med en stor pussmun. Och eftersom den plutade så fint fick grodan många pussar!

Först pillade jag lite med fotona i PS och sen scrappade jag dem med hjälp av julikitet från Annas scrapbooking :)



Hoppas bara att inte vår prins förvandlas till groda, så många pussar som han får!

måndag 6 juli 2009

Tårdrypande

När hade du gluedots och primablommor i håret senast? :) Jag hade det i lördags! Jag och min hjärtevän har varit på ett underbart bröllop i Fiskebäckskil, där våra fina vänner gifte sig. Mina tårar rullade nerför kinderna redan i kyrkan där det levererades kärlekslöften och kärlekssånger som fick det att knipa i hjärtat. Vi bjöds på en fantastisk bröllopsmiddag på Gullmarsstrand som var så god, så god. Och under kvällen fick jag gråta lite mer för bruden hade fått en så himla fin hälsning från sina elever. Min sambo var himla stilig och jag var ovanligt fin med primablommor i håret och jäkligt snygga nya skor. Synd att jag inte tänkte på att låta nån fota oss! Det blev nattbad i havet och sen fick jag sova ostört mellan löjligt lena lakan i löjligt fluffig säng ända tills det kurrade i magen och jag fick gå och äta frukost som stog framdukad och jag behövde varken slafsa med någon annans gröt under tiden jag åt min frukost eller torka ett helt kök när jag var klar. Det kändes fint!

Tyvärr lyckades jag inte fånga brudbuketten... det hade ju varit pricken över i en sån här härlig helg. Nån som var ännu mer sugen än jag tacklade mig så att jag missade mitt mål. Attans också ;)