söndag 29 mars 2009

Morgonstund...

...har aldrig haft guld i mund om du frågar mig. Jag älskar att ligga och dra mig en liten stund... Sen finns det ju sånt som gör det lite lättare att få upp ögonen. Jag önskar bara att det fanns en liiiten snoozefunktion på den här modellen av gosiga pyjamastroll med morgonrufs så att inte uppvaknandet blev fullt så abrupt :)


Den här sidan gjorde jag med tävlingskitet på Värmlandsträffen igår. Och jag vann! Vinsten var Maja Designs nya serie, med massor av vårfina papper!

Tack för en härlig, tokrolig dag alla glada scrappare och stort tack till Veronica och Lena som gjorde detta för oss!! ♥♥♥

fredag 27 mars 2009

Grodan väntar på våren!

Precis när vårkänslorna har börjat spritta i kroppen så kommer snön! Vilket inte borde vara nån överraskning, men nån måtta får det väl vara?? Så här såg det ut utanför hos oss i eftermiddags:


Och så här såg det ut inne hos oss:


Grodan sitter och väntar på våren och ser minst sagt less ut... Det var ju meningen att han och vårblommorna skulle få flytta ut på trappen, men de fick flytta in igen bort från kyla och snö...

Imorron ska jag ha scrapkurs, KUL! Och sen blir det Värmlandsträff och scrap tills jag storknar, HURRA!! En härlig scrapdag med andra ord :)

söndag 15 mars 2009

Pyssel & scrap!

Annas scrapbooking har börjat med månadskit och nu fick jag en del av marskitet att grejsa med :) Flera olika papper från Inkido fanns med och av dem gjorde jag lite allt möjligt:

Ett grattiskort
och ett annat kort
och en layout


och en boxoch sen gjorde jag boxen med rosa lock också!

En sak som jag tycker är rätt komisk är att det tar minst lika lång tid att göra en sån här avskalad layout för mig som det tar att göra en som är belamrad med olika papper och dekos :) Allt måste vara exakt rätt och på exakt rätt ställe... Jag blev nöjd till slut iaf!

måndag 9 mars 2009

Vad har hänt?

Massor har hänt!! :-)
Bl.a att jag har varit på scrapkryssning och njutit: Jag menar att bara scrappa, umgås, äta färdiglagad mat och få sova själv i en säng hela helgen, hur bra får man ha det?! (Ja, en sak i taget så klart! Inte allt på en gång, hur skulle det se ut om man scrappade, umgicks, åt och sov i sängen i 3 dagar, va?!?) Lägg till inspirerande kurser och en hel hop med trevliga människor så kan man ju förstå att lyckan är gjord :-) Jag vill kryssa igen... snart!!
Jag har ridit på inspirationsvågen och scrappat, pysslat och kortmakat som en galning de senaste dagarna.
Plutten har blivit petad med en hårnål i örat av storasyster, så vi har varit hos vc och sjukhus för att kolla så inget blev knas. Plutten var i extas när han kunde "springa" i de långa korridorerna på sjukhuset, han var mycket tapper när doktorn kikade i örat och han hade som tur var inga skador i örat. Pjuh!
Jag har högljutt svurit den längsta och fulaste ramsan på många år när jag klämde 3 fingrar i ytterdörren!! Hur är det möjligt?? Jag tror trollet hade ett finger med i spelet...
Några alster från kryssningen:

Från kursen med Lina Tannerfalk. Kul att sprutta med mist!
Från kursen med söta Malin!

Jag måste ha blivit starkt påverkad av min bordsgranne Annika, för mitt scraptempo var oerhört snabbt för att vara mig och jag hann göra 2 1/2 layout utöver de på kurserna :-)

Jag blev lite fnissig när jag upptäckte att titlarna var; "Cykla", "Skriva" och "Leka"... vilken sprudlande fantasi... Nästa gång kanske det kan bli en kurs i Kreativt titelskrivande för där verkar jag vara i sjönöd!