söndag 30 november 2008

Det var länge sen jag var så snygg :-)

Hi hi! Jag var på 80-talsfest igår tillsammans med Michael Jackson, Ronald Reagan, Madonna mfl! Och jag var såå snygg i min turkosa stickade tröja med pingvinärm, Annas coola jeansjacka och cerist läppstift. Jag förstår att du vill se hur snygg jag var, men tyvärr kan jag inte bjuda på bild på härligheten (iaf inte idag :-)) Istället blir det bild på årets adventsljus numero uno:

Tim Holtz har varit så snäll och gjort siffror i metall som jag behövde till mina ljus.

Hoppas du har haft en fin och mysig första advent idag!

fredag 28 november 2008

Pysslar å pysslar...

Ibland är det skönt att pyssla lite. Jag måste tänka så mycket när jag scrappar och koncentrera mig så enormt (jo det är sant!). Lite pyssel däremot är rena terapin; klippa och klistra och framförallt: använda mycket glitterlim. Min glitterlimsförbrukning går upp med 250 % under november/december! Här har jag dekorerat en flaska och en whiskykartong. Det är som meditation att limma fast små glaspärlor på det där viset och ändå har jag gjort något som är snäppet värre och som jag visar en annan dag :-)



tisdag 25 november 2008

Kökstjänst x3

Vardagseftermiddag i köket; en skivar morötter i högt tempo och hoppas få ihop en köttgryta, en ska laga morotssoppa och skär sig i fingret på något som man inte borde kunna skära sig på, något randigt inventerar innehållet i grytskåpet...

... rörigt och kaosigt, men rätt underbart! :-)

(och det lyckades... 2 puttrande grytor på spisen i god tid innan total kollaps och en Hausfrau med dåndimp. Pjuh!! )



fredag 21 november 2008

Scrapbacillen :-)

Japp! 2006 drabbades jag av scrapbacillen, hamnade i scrapträsket och har inte tagit mig ur! Frågan är om jag någonsin gör det... blir frisk från scrapbacillen alltså... Hela den rosa bakgrunden går att vända och där bakom har jag skrivit en del om vad scrappandet betyder för mig. Där har jag också några foton och text om härliga människor som jag har lärt känna bara för att jag började scrappa typ Tim, Elsie och Diane :-)

Fotoserien har jag fotat under tiden som jag gjorde just den här layouten... oj vad jag jobbar :-)


måndag 17 november 2008

Plutten 9 månader

Plutten firade 9 månadersdagen hos sin morbror och köpte dagen till ära en ny mössa!

måndag 10 november 2008

Höstrusk minsann...

Nu är värsta tiden på året. Jag gillar inte november. Det finns de som älskar det här och tycker det är livet på en pinne att få sitta inne och myyysa :-) Jag tycker det är skönt om man kan vara ute utan att huvudet blåser av. Ett fint russin att plocka ur vardagskakan är iaf Camilla Läckbergs deckare! OM det mot all förmodan finns nån mer än jag som inte har förstått tjusningen med hennes böcker så har du ett gött boktips här. Jag menar, om man ändå inte kan vara ute utan att pinas så kan man ju lika gärna sitta inne och läsa en bok. Mysa kallas det visst och så kan man tända ljus också, eftersom det är så förbannat mörkt.


tisdag 4 november 2008

Storasyster & lillebror


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥!
Underbara och älskade!!
Just nu snusar de sött i sina sängar... om ett par timmar torterar de sin mamma med små hårda fötter, armar som slängs i ansiktet och stöld av täcke... Jag borde ha gått och lagt mig för länge sen!

måndag 3 november 2008

Nu fika mamma!

Det här är en gammal layout från nån gång i våras. Den har funnits hos Anna länge, men jag tror inte att jag har visat den här i bloggen..?

Hon gillar att fika Smulan... -Vill du ha glass eller bulle? frågar jag. -Glass! säger Smulan och så mumsar hon i sig glassen och säger: -Nu bulle, mamma! Lurig unge det där!


Jag fixade ganska mycket med fotot. Dels beskar jag det supermycket så att det bara blev Smulan och glassen kvar. Dels använde jag en action så det blev så där grönigt och skönt :-)



söndag 2 november 2008

Fortfarande inte frisk från pås-sjukan!

Jag har ju visat några påsar förut, men nu tänkte jag visa några till! På mässan i Karlstad förra helgen visade jag hur man viker påsen och då hann jag göra några fler + att jag var tvungen att träna lite påsvikning innan också... Beskrivning på påsvikningen finns på Annas blogg (du får scrolla ner några inlägg) och själva påsarna håller på att svämma över Annas butik :-)