onsdag 30 januari 2008

Färilskona!

Jag är inte mycket för dies å sånt, men när vi var på Formex föll jag som en fura för QK diesen med en fjäril! Den är så fiiiin! Eftersom Smulan har ett par svarta lackskor med fjärilar på så kände jag att jag fick ett enormt behov av att köpa den där fjärilen... Nu har jag använt den på ALLT jag gjort de senaste dagarna, så du har inte sett den för sista gången!! Jag har haft lite 3D lack på fjärilarna så att de blir blanka och fina, som de på Smulans skor :-)

Hur det går med skåpet?! Det går bra!

fredag 25 januari 2008

Min nya stora kärlek är här!

Tack vare min gamla stora kärlek... 3 trappor upp fick han kånka (med hjälp då!) eftersom det var för stort för att få plats i hissen :-)

Min nya kärlek är mitt stora, härliga pysselskåp som är såå fint!! Nu står det och luktar nytt och är alldeles tomt. Så snart jag får möjlighet (first thing in the morning!!) ska jag köpa fin förvaring till alla mina pysselgrejer och sen ska skåpet fyllas! Idag får du bara nosa på handtagen och doften av nytt skåp!! :-) Ljuvligt!

måndag 21 januari 2008

Jippikayäy!

Det händer inte så ofta, men ibland blir ju hela dagar ett enda stort russin att glädjas åt och peta ut ur vardagskakan! Igår var det en riktig russindag för mig :-) Jag säger bara Formexmässan; nya läckra scrapbookingprylar & stämplar, en massa fina inredningsgrejer av alla slag, ett trevligt möte med Fräs, färg, form, choklad & annat gott att smaka på, en mugg av den godaste latte jag någonsin druckit och kanonkul sällskap... Halelujamoment hela dagen! Tack tjejer för en härlig dag och tack Anna för att jag fick följa med trots din skräck för Magus Gigantus :-)



fredag 18 januari 2008

Hoo! Hooo!

En titel från Anna & en uggelutmaning från Fräs satte igång tanken och inspirationen... Helt oväntat bjuder jag på en magbild till under samma vecka! :-) Det känns som om den här graviditeten har gått himla fort, men nu närmar den sig målsnöret. Vi börjar bli redo för att ta emot underverket och har ställt in oss på att snart få se vem det är som härjar i magen! Smulan säger: "Lillasyster mammas mage!" & "Lillebror mammas mage!" till alla hon träffar, så att folk förstår att mamman inte har ätit för mycket gröt :-)



måndag 14 januari 2008

Äntligen!

Jaa, äntligen blev det tillräckligt ljust ute för att kunna ta lite foton! Jag och Smulan var ju tvungna att ta lite foton vid en cool graffitivägg :-)



söndag 13 januari 2008

Underbart är stort! :-)

Hade egentligen inga som helst planer på att lägga upp några som helst magbilder på min Magus Gigantus, men ibland ändrar man sig ju... Smulan var på sitt allra busigaste, sötaste, charmigaste och mest samarbetsvilliga humör & jag är den vita valen i förgrunden ;-)

Foto: Linda Klemner

onsdag 9 januari 2008

Litet djur-stor lycka!

Smulan får ha Putte marsvin i knät och lyckan är stor :-)

lördag 5 januari 2008

Flowergirl

Jag slog mig ner hos de där 2 fårskallarna i pysselimperiet och gjorde klart sidan sen :-) Det mesta av materialet är från ett månadspaket från the Dozens: Check it out! Paketet hade temat serier och hjältar. Det var såå kuliga och fräcka grejer och såå knalliga och glada färger på alltihopa!! Scrapglädje kan tydligen levereras i en brun pappkartong :-)

fredag 4 januari 2008

10 favoriter från 2007, typ... :-)

De som var roligast att göra och/eller gör mig mest glad när jag ser dem nu :-)























tisdag 1 januari 2008

Mitt absolut sötaste söta lilla russin!

När jag skulle bänka mig i pysselimperiet var där redan upptaget! Av 1 får och 1 lamm som stod tittade på sidan jag håller på med :-) Anar att mitt söta lilla russin har ett finger med i spelet och hur gulligt är inte det? :-)